Om Skärgårdsmäklaren

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 efter att läst till mäklare två år vid högskolan i Borås. Då jag bor i Skärgården har det blivit naturligt att fokusera på att sälja hus i min närmiljö. Det är en väldig trevlig miljö att arbeta i och jag tar mig mellan öarna med egen båt. De senaste åren har det blivit många försäljningar på alla öarna i Göteborgs södra skärgård. Brännö, Styrsö, Donsö, Vrångö, Köpstadsö, Knarrholmen, Kårholmen, Stora Förö, Sjumansholmen, Galterö och Fjorholmen är öar som jag förmedlat fastigheter.

Idrott har varit en stor del av mitt liv. Båda som aktiv idrottare och som tränare på elitnivå. Det har lärt mig att arbeta hårt och målmedvetet, samt sätta tydliga mål båda för mig själv och mina uppdragsgivare. Detta är egenskaper jag har med mig i mitt arbete som fastighetsmäklare.
10 års erfarenhet som hantverkare har gett mig kunskap om hus och byggnationer som jag har stor nytta av i mitt arbete.

En viktig egenskap hos en fastighetsmäklare är att inge förtroende. För mig är det självklart att du som säljare kan lita på fastighetsmäklaren och också att spekulanter och köpare känner förtroende för mäklaren. Att vara ärlig och återkoppla till alla involverade parter är en viktig del i mitt arbete.

Mäklaren berättar om området
Vad är det som lockar människor att flytta hit? Det är en kombination av saker. Det är en trygg och harmonisk miljö att bo i både för barnfamiljer men egentligen för alla som gärna bor nära hav, natur men ändå med närhet till city. Vi har riktigt bra förskolor och skolor här och det attraherar givetvis familjer med barn. Här finns så många olika typer av boende att det kan attrahera flera olika smaker och intressen.
Hur ser området ut? Det är en skön mix av villaområden, fritidshus och lägenheter. Det finns härliga strövområden för långpromenaderna och motionsslingor för den som gillar att vara ute och springa. Det är kustnära! Här kan man ägna sig åt båtliv, fiske om man är intresserad av det eller bara ta ett dopp i havet. Dessutom är det nära till affärer och all annan service.

Jag bor själv i området, på Brännö, och det bidrar självklart till att jag har en mycket god lokalkännedom. Jag trivs väldigt bra här! Här är det gott att leva.

Fridtjof

Kontakt

Fridtjof Thoen
Skärgårdsmäklaren i Göteborg

Tel: 076-948 55 51